SERVICII COMPLETE

MEZOTERAPIE FACIALA

Mezoterapie facială: Ce este și care sunt beneficiile acesteia

Mezoterapie facială este un tratament minim invaziv și nedureros de îngrijire a pielii, care utilizează microinjecții cu vitamine, enzime, acizi nucleici și alte substanțe naturale pentru a oferi o serie de beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii. Acest tratament este utilizat pe scară largă pentru a aborda o serie de probleme ale pielii și pentru a promova o piele mai sănătoasă și mai tânără. Iată câteva beneficii ale mezoterapiei faciale:

 • Hidratare și elasticitate: Mezoterapia facială furnizează hidratare profundă pielii, îmbunătățindu-i elasticitatea și aspectul. Acest lucru ajută la prevenirea uscăciunii și a ridurilor și la menținerea unui aspect tânăr și proaspăt al pielii.
 • Stimularea colagenului și elastinei: Injecțiile cu substanțe nutritive ajută la stimularea producției de colagen și elastină, proteine esențiale pentru menținerea sănătății și structurii pielii. Acest lucru duce la o piele mai fermă și mai suplă și la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine.
 • Îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii: Mezoterapia facială ajută la îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii, reducând aspectul cicatricilor, a petelor pigmentare și a altor imperfecțiuni ale pielii.
 • Reducerea inflamației și a roșeții: Tratamentul poate ajuta la reducerea inflamației și a roșeții cauzate de acnee, rozacee și alte afecțiuni ale pielii, promovând o piele mai clară și mai uniformă.
 • Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii: Prin furnizarea de nutrienți esențiali și prin stimularea proceselor naturale de regenerare a pielii, mezoterapia facială poate ajuta la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii pe termen lung.
 • Tratament personalizat: Mezoterapia facială poate fi personalizată pentru a aborda nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane. Specialistul va selecta amestecul potrivit de substanțe nutritive și va adapta tratamentul în funcție de tipul de piele, de problemele specifice ale pielii și de rezultatele dorite.
 • Procedură minim invazivă și nedureroasă: Mezoterapia facială este o procedură minim invazivă, nedureroasă și cu un timp scurt de recuperare. De obicei, nu este nevoie de anestezie locală, iar pacienții pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după tratament. Cu toate acestea, este posibil să apară unele roșeață și umflătură temporară în zonele tratate, care ar trebui să dispară în câteva zile.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre MEZOTERAPIE accesati butonul.
DETALII MEZOTERAPIE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Cateva sfaturi cu privire la mentinerea de dupa efectuarii tratamentulul de Mezoterapie

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la mezoterapia facială și pentru a menține beneficiile pe termen lung, este important să urmezi recomandările specialistului tău în îngrijirea pielii și să te angajezi într-o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii acasă. Acest lucru poate include:

 • Curățarea, tonifierea și hidratarea regulată a pielii cu produse de calitate și potrivite pentru tipul tău de piele;
 • Protecția pielii de soare și de factorii de mediu dăunători, folosind o protecție solară cu spectru larg și evitând expunerea prelungită la soare;
 • Măsurarea aportului de vitamine, minerale și antioxidanți prin alimentație și suplimente, pentru a susține sănătatea pielii de la nivel celular;
 • Evitarea fumatului, a consumului excesiv de alcool și a altor comportamente care pot deteriora pielea și accelera procesul de îmbătrânire.

În funcție de nevoile și obiectivele tale, specialistul tău în îngrijirea pielii poate recomanda și alte tratamente complementare, cum ar fi peelinguri chimice, microdermabraziune, terapie cu laser sau radiofrecvență, pentru a îmbunătăți și mai mult aspectul și sănătatea pielii tale.

Tehnologia Messo Pen

– Este un sistem avansat automat de penetrare transdermica;

– Actioneaza prin efectuarea a mii de microintepaturi la nivelul pielii;

– Favorizeaza patrunderea substantelor active in derm;

– Viteza de 18.000 batai/minut pentru reducerea disconfortului din timpul tratamentului;

– Foloseste capete cu ace sterile individuale pentru fiecare pacient;

– Are la baza microace extrem de fine;

– Lucreaza in profunzime de la 0.5 mm pana la 2 mm fiind adaptat la nevoile specifice pentru fiecare zona tratata.

Beneficiile tratamentului Messo Pen:

– Tonifiere, lifting si reintinerirea pielii;

– Stimularea producerii de colagen propriu si restructurarea pielii;

– Favorizeaza absorbtia acizilor si a peptidelor in piele;

– Ameliorarea ridurilor si tratarea liniilor fine;

– Trateaza cicatricile post acneice si petele de pigmentare;

Se recomanda o serie de 5-6 sedinte la interval de 2-3 saptamani pentru rezultate optime.
Durata sedinta: 50 minute