SERVICII COMPLETE

EPILARE DEFEINITIVA

Epilare definitiva cu laser dioda Eneka PRO

Epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO este o metodă avansată și eficientă pentru a elimina părul nedorit de pe corp și față, oferind rezultate de lungă durată și o piele netedă. Eneka PRO folosește tehnologia laser dioda, care emite o lumină concentrată care penetrează foliculul pilos, distrugând astfel rădăcina părului și prevenind creșterea ulterioară.

Iată câteva beneficii ale epilării definitive cu laser dioda Eneka PRO:

Rezultate durabile: Epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO oferă rezultate de lungă durată, reducând semnificativ necesitatea epilării repetate și a altor metode temporare de îndepărtare a părului.

Precizie: Laserul dioda Eneka PRO este foarte precis, permițând îndepărtarea părului nedorit de pe zonele sensibile sau greu accesibile, cum ar fi zona bikini, axilă sau față, într-un mod controlat și sigur.

Rapiditate: Procedura de epilare definitivă cu laser dioda Eneka PRO este rapidă, datorită vitezei mari de repetiție și a suprafeței mari de tratament pe care o poate acoperi laserul. O ședință de tratament durează, în general, între 15 și 60 de minute, în funcție de dimensiunea zonei tratate.

Confort: Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului, precum ceara sau epilatoarele electrice, epilarea cu laser dioda Eneka PRO este mai puțin dureroasă și mai confortabilă, cu un disconfort minim în timpul tratamentului.

Tratament sigur și eficient: Tehnologia laser dioda Eneka PRO este sigură și eficientă pentru majoritatea tipurilor de piele și culorilor de păr. Cu toate acestea, este recomandat să consulți un specialist înainte de a începe tratamentul, pentru a determina dacă acesta este potrivit pentru tine.

Timp redus de recuperare: După o ședință de epilare definitivă cu laser dioda Eneka PRO, pacienții se pot întoarce imediat la activitățile lor zilnice, fără a necesita timp de recuperare.

Îmbunătățirea aspectului pielii: Pe lângă îndepărtarea părului, epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO poate reduce, de asemenea, iritațiile și inflamațiile cauzate de metodele tradiționale de epilare, lăsând pielea netedă și sănătoasă.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu EPILARE DEFINITIVA accesati butonul.
DETALII EPILARE DEFINITIVA

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO, este important să urmezi un plan de tratament recomandat de specialistul tău. În general, sunt necesare între 6 și 10 ședințe, programate la intervale de 4-6 săptămâni, pentru a trata foliculii piloși în diferite etape ale ciclului lor de creștere. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, culoarea părului și zona tratată.

După finalizarea tratamentului, este posibil să fie necesare ședințe de întreținere ocazionale pentru a menține rezultatele obținute. De asemenea, este important să ai grijă de pielea ta între ședințele de epilare, protejând-o de soare și hidratând-o în mod corespunzător.

Înainte de a alege epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO, este esențial să consulți un specialist în îndepărtarea părului pentru a evalua nevoile și așteptările tale și pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament.

Rezultatele epilarii definitive

 • Distruge radacina firului de par;
 • O piele mai fina pentru o perioada lunga de timp;
 • Elimina nevoia epilarii lunare cu ceara;
 • Permite tratarea tuturor zonelor de pe corp;
 • Intre 30-40% mai putine fire de par pe zona tratata dupa prima sedinta.

Contraindicatii:

 Contraindicatii generale: diabet, femei insarcinate, afectiuni hematologice, fotosensibilitate, piele bronzata excesiv, stimulator cardiac, cancer, afectiuni ale tesutului conjunctiv, dereglari hormonale;

Contraindicatii medicamentoase: medicamente contra acneei acute (Ruacutan), medicamente fotosensibilizante, tratamente hormonale;

Contraindicatii pentru zona tratata: implanturi metalice in zona tratata, iritatii ale pielii, boli de piele (Vitiligo), pete pe piele, alunite, varice, tatuaje, operatii pe zona tratata (in ultimele 6 luni).

Ce trebuie sa mai stii despre epilarea definitiva?

Inainte de tratament

 • Este interzisa expunerea la soare cu 72 de ore inainte de sedinta;
 • Nu se mai efectueza epilat cu ceara cu 3 saptamani inainte de sedinta;
 • Tratamentul incepe cu o sedinta de testare si o consultatie in prealabil.

Durata tratamentului

 Rezultatul este influentat de mai multi factori;

 •  Sunt necesare un minim de 5 sedinte/zona;
 •  O sedinta dureaza intre 5-10 minute pentru zonele mici si 30-90 minute pentru zonele mari.

Frecventa sedintelor

 •  Perioada intre 2 sedinte este de 4-6 saptamani pentru LASER;
 •  Dupa incheierea tratamentului se recomanda o sedinta de intretinere o data la 6-12 luni.

Dupa sedinta de epilare definitiva

 • fara creme, deodorante, parfumuri, creme cu filtru solar, uleiuri esentiale sau alte produse cosmetice aplicate pe corp, ce pot determina fotosensibilitate – acestea pot impiedica actiunea tratamentului;
 • fara bai fierbinti in ziua efectuarii tratamentului;
 • fara expunere la soare imediat dupa sedinta de epilare definitiva;
 • asigurati-va ca nu suferiti de dezechilibre hormonale, acestea pot anula efectele sedintelor.