Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu XSCULPT​ accesati butonul.
DETALII XSCULPT​

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Xsculpt reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul estetic și să își tonifieze corpul, fără a apela la intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Cu toate acestea, este important să menții un stil de viață sănătos, să faci exerciții fizice regulate și să ai o alimentație echilibrată pentru a menține și maximiza rezultatele obținute prin tratamentele Xsculpt.

În concluzie, Xsculpt este o tehnologie inovatoare de remodelare corporală care oferă o serie de beneficii, precum reducerea grăsimii localizate, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea mușchilor și reducerea celulitei. Cu ajutorul acestui tratament non-invaziv și sigur, poți obține rezultate vizibile și de lungă durată, fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale sau invazive.

SERVICII COMPLETE

XSCULPT

XSCULPT - Tehnologia inovatoare de remodelare corporală și beneficiile sale

Xsculpt este un tratament de remodelare corporală avansat, care utilizează tehnologii inovatoare pentru a aborda problemele estetice ale corpului într-un mod non-invaziv și eficient. Acest tratament folosește combinații de tehnici, cum ar fi criolipoliza, radiofrecvența, cavitatia ultrasonică și stimularea electrică musculară, pentru a îmbunătăți aspectul pielii, a reduce depozitele de grăsime și a tonifia mușchii.

Beneficiile tratamentelor Xsculpt includ:

  • Reducerea grăsimii localizate: Xsculpt ajută la eliminarea grăsimii rezistente și localizate prin criolipoliza, care îngheață și distruge celulele adipoase, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Aceste celule adipoase distruse sunt apoi eliminate în mod natural de organism.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii: Radiofrecvența și cavitatia ultrasonică folosite în tratamentele Xsculpt stimulează producția de colagen și elastină, oferind pielii un aspect mai ferm, suplu și revitalizat.
  • Tonifierea mușchilor: Stimularea electrică musculară utilizată în Xsculpt ajută la întărirea și tonifierea mușchilor, contribuind la un aspect mai definit al siluetei.
  • Reducerea celulitei: Xsculpt poate ajuta la reducerea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita prin îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea proceselor de drenaj limfatic.
  • Rezultate vizibile și de lungă durată: Tratamentele Xsculpt oferă rezultate vizibile și de lungă durată, fără durere, fără timp de recuperare și fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale.
  • Siguranță și confort: Xsculpt este un tratament non-invaziv și sigur, care poate fi adaptat în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei persoane, oferind rezultate estetice de înaltă calitate într-un mod confortabil și relaxant.

De ce sa alegi XSCULPT si care sunt beneficiile?

X-Sculpt este cel mai puternic echipament de stimulare musculara electromagnetica conceput pentru tonifierea corporala, arderea grasimii, lifting corporal si cresterea masei musculare.

Avantajele XSculpt:

Ideal atat pentrureducerea grasimii cat si pentru fermitate si intarire musculara.
Actioneaza atat in timpul tratamentului cat si dupa, crescand metabolismul celular si arderea grasimilor.
Fara dureresi non-invaziv.
Poate fi utilizat inclusiv pentru persoanele slabe ce au nevoie de refacere musculara.
Posibilitatea de a trata mai multe zone intr-un singur tratament datorita celor 4 aplicatoare.
Posibilitatea de alucra zonele curbate datorita celor 2 aplicatoare special create pentru astfel de zone.


Doua moduri de lucru: “INTELLIGENT” & “EXPERT”, ce ofera posibilitatea de a lucra cu programe presetate sau de a seta manual intensitatea in functie de suportabilitatea clientului.
Mai puternic si mai eficientdecat celelalte echipamente de SME.
Zone de tratat:brate, coapse, solduri, gambe, abdomen

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

INFORMATII UTILE DESPRE XSCULPT