DESPRE NOI

Servicii Complete de infrumusetare cu Eximia

Iubim ceea ce facem

Pe piata de peste 12 ani cu servicii complete si aparatura moderna.

Avansam si suntem in continua miscare

Preturi si abonamente de neegalat

SERVICII COMPLETE

Experiența și calitatea serviciilor

Experienta de peste 12 ani in solutii de infrumusetare, slabit si remodelare corporala

Eximia - tehnologia inovatoare de remodelare corporală

Tratamentele Eximia reprezintă o soluție avansată și inovatoare în remodelarea corporală, oferind clienților noștri rezultate vizibile și de durată. Prin utilizarea unei combinații de tehnologii de ultimă generație, precum terapia cu vacuum și electrostimulare, Eximia abordează problemele estetice ale corpului într-un mod eficient și non-invaziv.

Laminarea genelor - un look seducător și natural

Laminarea de gene este un tratament cosmetic care conferă genelor un aspect mai lung, mai voluminos și mai curbat, fără a fi nevoie de extensii sau mascara. Procedura este sigură și delicată, iar rezultatele durează până la 6-8 săptămâni, oferind un look seducător și natural.

Xsculpt - sculptarea corpului și reducerea grăsimii localizate

Xsculpt reprezintă o metodă revoluționară de reducere a grăsimii localizate și de remodelare a siluetei. Tehnologia Xsculpt ajută la eliminarea celulelor grase, îmbunătățirea tonusului pielii și stimularea producției de colagen, oferind rezultate de lungă durată și un aspect mai ferm și tonifiat al pielii.

DESPRE MINE

Andreea P.

Inovație continuă: Ne străduim să fim mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe, pentru a îți oferi soluții actualizate și eficiente.

Pasiune

BeYoutifulClinic

Devotament

BeYoutifulClinic

Experienta

BeYoutifulClinic

Realizare

BeYoutifulClinic