INFORMATII

DETALII

PROGRAM

Luni: 9:00 – 21:00

Marti: 9:00 – 21:00

Miercuri: 9:00 – 21:00

Joi: 9:00 – 21:00

Vineri: 9:00 – 21:00

Sambata: 9:00 – 18:00

Duminica: 9:00 – 18:00

 

TELEFON: 0732 652 368

MAIL: office@beyoutifulclinic.ro

ADRESA: Strada Negoiu 23, Sector 3 Bucuresti

Pentru Informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati atat telefonic cat si prin formularul de contact afisat pe pagina de ocntact. Programarile se pot face in ambele cazuri rapid si veti fi contactat/a de  noi pentru a confirma programarea in prealabil. Va multumim si va asteptam cu drag!

INFORMATII

FORMULAR DE CONTACT

  INFORMATII UTILE

  INTREBARI FRECVENTE

  Ce înseamnă "Eximia" și de ce ar trebui să aleg această gamă de soluții?

  Eximia reprezintă o gamă de soluții inovatoare și profesionale, dezvoltate pentru a răspunde diverselor nevoi ale clienților noștri. Alegând Eximia, beneficiezi de produse și servicii de înaltă calitate, personalizate pentru a se potrivi cerințelor tale specifice și a te ajuta să obții rezultate impresionante.

  Ce diferențiază Eximia de alte soluții disponibile pe piață?

  Eximia se remarcă prin inovația continuă, calitatea garantată a produselor și serviciilor și asistența de specialitate oferită clienților. Ne dedicăm constant îmbunătățirii și dezvoltării soluțiilor noastre, pentru a ne asigura că răspundem celor mai recente cerințe ale industriei și ale clienților noștri.

  La ce tip de clienți se adresează Eximia?

  Eximia se adresează unei game largi de clienți, de la companii mici și mijlocii până la corporații și organizații guvernamentale. Indiferent de dimensiunea sau domeniul de activitate al afacerii tale, Eximia oferă soluții adaptate nevoilor tale specifice.

  Ce fel de produse și servicii oferă Eximia?

  Eximia oferă o gamă diversă de produse și servicii, adaptate diferitelor domenii și cerințe ale clienților. Gama noastră include soluții avansate pentru profesioniști, produse accesibile și ușor de utilizat, precum și experiența supremă în materie de performanță și calitate.

  Este Eximia o soluție sustenabilă și ecologică?

  Da, la Eximia ne preocupăm de impactul pe care îl avem asupra mediului înconjurător și ne străduim să dezvoltăm soluții ecologice și sustenabile. Ne implicăm în proiecte sociale și de mediu și promovăm practici responsabile în ceea ce privește resursele și materialele folosite.

  Cum pot să aflu mai multe informații despre Eximia și despre soluțiile potrivite pentru mine?

  Pentru a afla mai multe informații despre Eximia și pentru a găsi soluția potrivită pentru nevoile tale, te invităm să ne contactezi prin telefon, email sau formularul de contact de pe site. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere suport.