Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu LAMINARE accesati butonul.
DETALII LAMINARE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Facelift Pro este un tratament nechirurgical și minim invaziv care vizează întinerirea și revitalizarea feței prin stimularea proceselor naturale de regenerare a pielii și prin îmbunătățirea conturului facial. Procedura poate implica mai multe tehnici și metode de tratament, precum radiofrecvența, ultrasunetele, injectabile și terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP). Iată câteva beneficii ale procedurii Facelift Pro:

 • Întinderea și întărirea pielii: Facelift Pro stimulează producția de colagen și elastină, proteine esențiale pentru menținerea sănătății și structurii pielii. Acest lucru ajută la întinderea și întărirea pielii, reducând aspectul ridurilor și liniilor fine.
 • Îmbunătățirea conturului facial: Procedura ajută la îmbunătățirea conturului facial prin stimularea creșterii celulare și prin îmbunătățirea tonusului și fermității pielii. Acest lucru duce la un aspect mai sculptat și definit al feței, cu pomeți mai înalți și o linie a maxilarului mai accentuată.
 • Reîntinerire și revitalizare: Facelift Pro promovează circulația sângelui și oxigenarea țesuturilor, îmbunătățind astfel aspectul general și vitalitatea pielii. Acest lucru se traduce printr-o piele mai luminoasă, mai proaspătă și mai sănătoasă.
 • Procedură minim invazivă și nedureroasă: Spre deosebire de liftingul facial tradițional, Facelift Pro nu implică incizii, suturi sau un timp îndelungat de recuperare. Procedura este minim invazivă și nedureroasă, permițând pacienților să se întoarcă la activitățile lor zilnice imediat după tratament.
 • Rezultate naturale și de durată: Facelift Pro oferă rezultate naturale și de durată, fără riscul de supra-corecție sau de modificări nedorite ale aspectului feței. Rezultatele tratamentului pot dura de la câteva luni până la câțiva ani, în funcție de tehnica folosită și de nevoile individuale ale pacientului.
SERVICII COMPLETE

FACELIFT PRO

Facelift Pro: Ce este și care sunt beneficiile acestuia

 • Tratament personalizat: Procedura Facelift Pro poate fi personalizată pentru a aborda nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane. Specialistul va selecta metoda și tehnica potrivită de tratament în funcție de tipul de piele, de problemele specifice ale pielii și de rezultatele dorite.
 • Compatibilitate cu alte tratamente estetice: Facelift Pro poate fi combinat cu alte tratamente estetice, cum ar fi injectabilele dermice, peelingurile chimice, terapia cu laser sau microdermabraziunea, pentru a obține rezultate și mai impresionante și pentru a aborda o gamă mai largă de probleme ale pielii.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la procedura Facelift Pro și pentru a menține beneficiile pe termen lung, este important să urmezi recomandările specialistului tău în îngrijirea pielii și să te angajezi într-o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii acasă.

Acest lucru poate include:

 • Curățarea, tonifierea și hidratarea regulată a pielii cu produse de calitate și potrivite pentru tipul tău de piele;
 • Protecția pielii de soare și de factorii de mediu dăunători, folosind o protecție solară cu spectru larg și evitând expunerea prelungită la soare;
 • Măsurarea aportului de vitamine, minerale și antioxidanți prin alimentație și suplimente, pentru a susține sănătatea pielii de la nivel celular;
 • Evitarea fumatului, a consumului excesiv de alcool și a altor comportamente care pot deteriora pielea și accelera procesul de îmbătrânire.

Înainte de a opta pentru procedura Facelift Pro, este important să consulți specialistul nostru în estetică și să discuți despre obiectivele tale, așteptările și orice posibile contraindicații sau riscuri asociate cu tratamentul. Acesta te va ajuta să alegi cel mai potrivit tratament pentru nevoile și obiectivele tale individuale și să obții cele mai bune rezultate posibile.

INOVATIE IN LIFTINGUL
FACIAL & CORPORAL

     Tehnologia HIFU actioneaza non-invaziv in tratarea excesului de piele imbatranita, eliminarea ridurilor, definirea conturului fetei si imbunatatirea aspectului pielii, oferind un efect de lifting instant. Are la baza ultrasunetele focusate folosite pentru regenerarea colagenului.     

     Este un tratament “jumpstarts” conoscut sub numele de neocolageneza, care consolideaza colagenul existent si stimuleaza fibroblastele sa produca colagen nou pentru piele.
     Face Lift Pro utilizeaza energia de sunet, care are proprietati unice, ce ii permite sa ocoleasca suprafata pielii pentru a trata tesuturile in profunzime, fiind de neegalat de catre orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva.

     CUM FUNCTIONEAZA TEHNOLOGIA HIFU?

     Folosind o frecventa inalta de ultrasunete, care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat, ajungand pana la SMAS, (sistemul
musculoaponeurotic superficial) se creeaza puncte de cuagulare la distante egale, fibrele de elastina contractandu-se, iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari.
     Rejuvenarea va incepe imediat dupa sedinta de terapie, continuand si dupa sedinta de tratament.

APLICATIILE TEHNOLOGIEI HIFU


– Stergerea sau imbunatatirea aspectului ridurilor periorbitale;
– Cresterea elasticitatii pielii prin stimularea colagenului si a elastinei;
– Lifting neinvaziv pentru fata, gat si decolteu;
– Conturarea faciala, redarea ovalului facial.
– Imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie (frunte, zona ochilor si buzelor, linii de marioneta);
– Ridica si intinde zona pometilor;
– Tratarea cicatricilor post-acneice si reducerea porilor;

     BENEFICII

– Tonifiere si fermitate prin stimularea colagenului;
– Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare;
– Ultrasuetele sunt inofensive pentru organism;
– Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp;
– Rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura;