SERVICII COMPLETE

IMPACHETARI CORPORALE

Beneficii - Împachetările corporale sunt tratamente spa populare care implică înfășurarea corpului în diferite substanțe, precum alge, argilă, ciocolată sau geluri speciale, pentru a obține o varietate de rezultate estetice și terapeutice.

 • Detoxifiere: Împachetările corporale pot ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în organism, datorită proprietăților absorbante ale materialelor folosite, precum argila sau algele marine.
 • Reducerea celulitei: Tratamentele de împachetare pot îmbunătăți aspectul pielii și pot reduce celulita prin stimularea circulației sanguine și limfatice, ceea ce favorizează eliminarea grăsimilor și a toxinelor.
 • Remodelarea corporală: Împachetările pot avea un efect de tonifiere și remodelare a siluetei, datorită compresiei exercitate asupra țesuturilor. Acest lucru poate contribui la conturarea corpului și la reducerea circumferinței în zonele tratate.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Multe dintre materialele folosite în împachetări au proprietăți nutritive și hidratante, care lasă pielea mai moale, mai suplă și cu un aspect mai sănătos.
 • Relaxare și reducerea stresului: Procesul de împachetare corporală poate fi o experiență relaxantă și terapeutică. Aromele și texturile diferitelor materiale folosite pot avea un efect calmant și revitalizant asupra stării de spirit.
 • Allevierea durerilor musculare și articulare: Împachetările cu căldură pot ajuta la reducerea durerilor musculare și articulare, prin relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sângelui în zonele afectate.
 • Îmbunătățirea imunității: Unele împachetări corporale pot contribui la stimularea sistemului imunitar, datorită proprietăților lor antiinflamatoare și antioxidante.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre impachetari corporale accesati butonul.
DETALII IMPACHETARI CORPORALE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Este important de menționat că rezultatele împachetărilor corporale pot varia în funcție de individ și de tipul de tratament ales. În plus, aceste tratamente pot oferi rezultate temporare, iar pentru obținerea unor rezultate pe termen lung, este recomandată combinarea lor cu un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate

Înainte de a alege un tratament de împachetare corporală, este bine să discuți cu specialistul nostru Andreea pentru a determina care este cea mai potrivită metodă în funcție de nevoile și obiectivele tale individuale. De asemenea, este important să ții cont de eventualele contraindicații sau alergii la ingredientele folosite în procesul de împachetare.

În concluzie, împachetările corporale pot oferi o gamă largă de beneficii pentru sănătate și estetică, precum detoxifiere, reducerea celulitei, remodelarea corporală, îmbunătățirea aspectului pielii, relaxare și reducerea stresului, allevierea durerilor musculare și articulare, și stimularea imunității. Pentru a menține și maximiza rezultatele obținute, este esențial să adopți un stil de viață sănătos și să menții o rutină de îngrijire adecvată a pielii.

Beneficiile impachetarilor corporale

Avand  multiple beneficii asupra frumusetii si sanatatii, impachetarile corporale sunt eficiente pentru toate varstele.

 • Reducerea considerabila a greutatii corporale prin eliminarea apei si a toxinelor din organism;
 • Tratarea retentiei de apa;
 • Slabire rapida;
 • Hidratare;
 • Eliminarea celulitei;
 • Accelerarea metabolismului;
 • Imbunatatirea circulatiei sangvine;
 • Imbunatatirea aspectului pielii.

Exista doua tipuri de impachetari corporale :

– la cald (in termocuverta/capsula/tunel)

– la rece (pentru persoanele cu fragilitate capilara, piele flasca sau cu contraindicatii pentru tratamentul la cald).

Impachetari cu produsele profesionale Bruno Vassari

Produsele profesionale Bruno Vassari au la baza un complex revolutionar de agenti activi ce stimuleaza termogeneza si vin in sprijinul persoanelor cu surplus de greutate si retentie de apa.

Gama Body Care este pe baza de alge marine care au efect anticelulitic, reducator si remodelator, iar gama Kianty este bogata in proteine, vitamine, carbohidrati, minerale si antioxidanti puternici.