SERVICII COMPLETE

ZIONIC

Zionic - Tehnologia inovatoare de remodelare corporală și beneficiile sale

Zionic este un tratament avansat de remodelare corporală, care utilizează o combinație de tehnologii inovatoare pentru a aborda problemele estetice ale corpului într-un mod non-invaziv și eficient. Acest tratament combină radiofrecvența, vacuumterapia și terapia cu infraroșu pentru a îmbunătăți aspectul pielii, a reduce depozitele de grăsime, a stimula circulația sanguină și a îmbunătăți tonusul muscular.

Beneficiile tratamentelor Zionic includ:

  • Reducerea grăsimii localizate: Zionic ajută la eliminarea grăsimii localizate prin încălzirea și mobilizarea celulelor adipoase, facilitând astfel eliminarea lor din organism.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii: Radiofrecvența utilizată în tratamentele Zionic stimulează producția de colagen și elastină, oferind pielii un aspect mai ferm, suplu și revitalizat.
  • Tonifierea mușchilor: Terapia cu infraroșu din cadrul tratamentului Zionic încălzește țesuturile musculare, contribuind la îmbunătățirea tonusului muscular și a aspectului general al siluetei.
  • Reducerea celulitei: Vacuumterapia și radiofrecvența folosite în Zionic pot îmbunătăți aspectul pielii și pot reduce celulita prin stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic.
  • Rezultate vizibile și de lungă durată: Tratamentele Zionic oferă rezultate vizibile și de lungă durată, fără durere, fără timp de recuperare și fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale.
  • Siguranță și confort: Zionic este un tratament non-invaziv și sigur, care poate fi adaptat în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei persoane, oferind rezultate estetice de înaltă calitate într-un mod confortabil și relaxant.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre ZIONIC accesati butonul.
DETALII ZIONIC

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Zionic reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul estetic și să își tonifieze corpul, fără a apela la intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Cu toate acestea, este important să menții un stil de viață sănătos, să faci exerciții fizice regulate și să ai o alimentație echilibrată pentru a menține și maximiza rezultatele obținute prin tratamentele Zionic.

Inainte de a alege tratamentul Zionic, este recomandat să consulți un specialist în remodelare corporală pentru a evalua nevoile și obiectivele tale individuale și a stabili un plan de tratament personalizat. De asemenea, este important să iei în considerare eventualele contraindicații sau sensibilități la tehnologiile utilizate în cadrul procedurii.


În concluzie, Zionic este o tehnologie inovatoare de remodelare corporală care oferă o serie de beneficii, precum reducerea grăsimii localizate, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea mușchilor și reducerea celulitei. Cu ajutorul acestui tratament non-invaziv și sigur, poți obține rezultate vizibile și de lungă durată, fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale sau invazive.

Pentru programari nu ezitati sa ne contactati atat telefonic sau prin adresa de mail office@beyoutifulclinic.ro ori pe pagina de contact prin formularul dedicat.

 ZIONIC este un produs inovativ, care combina doua tehnologii intr-un singur aparat, respectiv Masajul Activ Rotational Profund (MARP), sistem ce utilizeaza o energie de intensitate mare si impedanta mica, cu Radiofrecventa de intensitate mare.
 
     Impreuna, cele doua sisteme lucreaza pentru a atinge tesutul conjunctiv.
     ZIONIC oferă o combinatie de tratament unica ce are ca rezultat redobandirea fermitatii tesuturilor, reducerea volumului, eliminarea celulitei, tonifierea musculara, avand eficacitate maxima.
 
     Aparatura ZIONIC combina radiofrecventa si masajul activ rotational profund (MARP), pentru a oferi:
Efectul termic:
Energia de o intensitate mare actioneaza la nivelul tesutului conjunctiv ce duce la cresterea nivelului de nutrienti si oxigen, stimuleaza drenajul limfatic, sprijina producerea de colagen si activeaza metabolismul celular ajutand la diminuarea tesutului adipos.
Efect mecanic:
MARP actioneaza asupra tesutului conjunctiv la nivel profund stimuland circulatia sangelui, genereaza efect de sedativ asupra capetelor nervilor pentru o senzatie scazuta de durere, stimuleaza circulatia limfatica pentru a elimina toxinele si a reduce retentia hidrica.

TRATAMENTE:

   SLABIRE LOCALIZATA

Radiofrecventa rezistiva creste metabolismul adipocitelor, MARP favorizeaza eliminarea deseurile acumulate si a lichidelor. Tesutul gras este redus cosiderabil intr-o perioada scurta.

   REMODELARE

Accelereaza metabolismul adipocitelor, astfel genereaza o diminuare a volumului acestora. Stimuleaza drenajul limfatic care contribuie la detoxifiere ajutand in procesul de arderea grasimilor.

   ANTI-CELULITIC

ZIONIC trateaza eficient celulita de gradul I, II si III datotita efectului mecanic MARP care faciliteaza dislocarea nodulilor celulitici si diminuarea aspectului de “coaja de portocala”.

   FERMITATE

ZIONIC stimuleaza producerea de colagen și fibre de elastina, si pe termen mediu acesta creste formarea de fibre elastice noi, pielea devine mai hidratata si ferma.

   TONIFIERE

ZIONIC imbunatateste tonusul muscular prin furnizarea de nutrienti si oxigen tesutului conjunctiv. In plus, imbunatateste regenerarea venoasa si sistemul limfatic.

Tratamentul cu ZIONIC se poate realiza pe diferite regiuni ale corpului, cum ar fi:

Brate, Abdomen, Flancuri, Coapse, Fese.