SERVICII COMPLETE

TRATAMENT FACIAL Deep 2

Tratamentul facial Deep 2: Ce este și care sunt beneficiile acestui tratament pentru a imbunatatii aspectul si sanatatea pielii

Tratamentul facial Termosalod, cunoscut și sub numele de Deep 2, este un tratament facial inovator care combină exfolierea, infuzia de oxigen și aplicarea de seruri active pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Acest tratament non-invaziv și delicat oferă o serie de beneficii pentru piele și poate fi adaptat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii.

Beneficiile tratamentului facial Oxygenera includ:

 • CURĂȚĂ ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ IMPURITĂȚILE DIN PIELE
 • FACILITEAZĂ PĂTRUNDEREA INGREDIENTELOR ACTIVE
 • REDUCE ASPECTUL PORILOR
 • ECHILIBREAZĂ PRODUCȚIA DE SEBUM
 • STIMULEAZĂ SINTEZA DE COLAGEN ȘI ELASTINĂ
 • UNIFORMIZEAZĂ ASPECTUL TENULUI
Tratamentul facial Deep 2 este o soluție eficientă și adaptabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Cu toate acestea, este important să consulți un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina dacă Deep 2 este cel mai potrivit tratament pentru tine și pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să abordeze nevoile și obiectivele tale specifice.

În concluzie, tratamentul facial Deep 2 este o soluție eficientă și personalizabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Prin urmarea unui program de tratament adecvat, menținerea unei rutine de îngrijire a pielii și adoptarea unui stil de viață sănătos, poți obține și menține beneficiile acestui tratament inovator pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă.

PURIFICĂ

Îndepărtează impuritățile și celulele moarte, curățând porii și reducându-le aspectul.
Programeaza-te

DECONGESTIONEAZĂ

Stimulează eliminarea lichidelor reținute, eliberând pielea de toxine și impurități.
Programare

HRĂNEȘTE ȘI ECHILIBREAZĂ

Favorizează pătrunderea complexelor cosmeceutice care hrănesc, echilibrează și activează metabolismul pielii.
Programeaza-te

PROTEJEAZĂ

Repară pielea care devine suplă, luminoasă și protejată datorită antioxidanților, peptidelor nutritive și oligomineralelor ce reconstruiesc bariera de protecție a pielii.
Programeaza-te

5 tehnologii de ultima generatie non-invazive

 • Oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%;
 • Inlocuieste tratamentele faciale clasice;
 • Toate tehnologiile se pot mixa in cadrul unui singur tratament facial sau tratamentele individuale;
 • Tratamente personalizate;
 • Touch screen si un soft usor de utilizat;
 • Varietate mare de tratamente;
 • Personalizarea sedintei de tratament in functie de problema tratata;
 • Tehnologie, soft si protocol alcatuit, testat si aprobat Beauty One.

CONCEPT ȘI DESIGN

Deep2 a fost conceput în colaborare cu profesioniști de top din domeniul îngrijirii pielii, luând în considerare criteriile de eficacitate și personalizare ca fiind factorii cheie ai unui tratament premium. Așa a apărut acest sistem dermo-facial exclusivist multitehnologie care, împreună cu linia de cosmeceutice met2morph, propune un concept de tratament versatil cu abordare pe mai multe niveluri care purifică, echilibrează și hrănesc pielea.

Un design compact și elegant, echipamentul Deep2 și linia met2morph au fost create pentru a transforma pielea răspunzând la schimbările acesteia, în funcție de tipologie, diversitate și vârstă.

TEHNOLOGIE
Platformă dermato-estetică Deep2 ce combină produse cosmeceutice met2morph, acționează sinergic pentru realizarea tratamentelor profesionale premium. Hidrodermabraziunea cu capete de diamant, masaj vacuumatic cu aplicatoarele CALYX și cromoterapia cu LED-uri biostimulatoare răspund în detaliu nevoilor și caracteristicilor fiecărui tip de ten.

 

Pasii de pregatire

 1. PASUL 1
  PREGĂTIREA PIELII

 2. PASUL 2
  HIDRODERMABRAZIUNEA PIESA DE MÂNĂ GLIT HP

 3. PASUL 3
  TERAPIA CU VENTUZE CU PIESA DE MÂNĂ CALYX HP

 4. PASUL 4
  CROMOTERAPIA CU LED-URI CU PIESA DE MÂNĂ LUX HP