Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu EXIMIA accesati butonul.
DETALII EXIMIA
SERVICII COMPLETE

EXIMIA

Eximia - Tehnologia avansată de remodelare corporală și beneficiile sale

Eximia este o soluție inovatoare și eficientă pentru remodelarea corporală, care combină tehnologii avansate pentru a viza problemele estetice ale corpului într-un mod non-invaziv. Procedurile Eximia folosesc terapia cu vacuum și electrostimularea pentru a îmbunătăți aspectul pielii, a reduce celulita și a remodela silueta.

Beneficiile tratamentelor Eximia includ:

 • Reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii
 • Stimularea circulației sanguine și limfatice, favorizând eliminarea toxinelor și reducerea retenției de apă
 • Tonifierea și întărirea mușchilor, contribuind la un aspect mai ferm al pielii
 • Remodelarea siluetei, ajutând la reducerea grăsimii localizate și la conturarea corpului
 • Îmbunătățirea aspectului cicatricilor și a vergeturilor
 • Stimularea producției de colagen și elastină, oferind pielii un aspect mai tânăr și revitalizat
 • Rezultate vizibile și de lungă durată, fără durere sau perioadă de recuperare
SERVICII COMPLETE

IMPACHETARI CORPORALE

Beneficii - Împachetările corporale sunt tratamente spa populare care implică înfășurarea corpului în diferite substanțe, precum alge, argilă, ciocolată sau geluri speciale, pentru a obține o varietate de rezultate estetice și terapeutice.

 • Detoxifiere: Împachetările corporale pot ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în organism, datorită proprietăților absorbante ale materialelor folosite, precum argila sau algele marine.
 • Reducerea celulitei: Tratamentele de împachetare pot îmbunătăți aspectul pielii și pot reduce celulita prin stimularea circulației sanguine și limfatice, ceea ce favorizează eliminarea grăsimilor și a toxinelor.
 • Remodelarea corporală: Împachetările pot avea un efect de tonifiere și remodelare a siluetei, datorită compresiei exercitate asupra țesuturilor. Acest lucru poate contribui la conturarea corpului și la reducerea circumferinței în zonele tratate.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Multe dintre materialele folosite în împachetări au proprietăți nutritive și hidratante, care lasă pielea mai moale, mai suplă și cu un aspect mai sănătos.
 • Relaxare și reducerea stresului: Procesul de împachetare corporală poate fi o experiență relaxantă și terapeutică. Aromele și texturile diferitelor materiale folosite pot avea un efect calmant și revitalizant asupra stării de spirit.
 • Allevierea durerilor musculare și articulare: Împachetările cu căldură pot ajuta la reducerea durerilor musculare și articulare, prin relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sângelui în zonele afectate.
 • Îmbunătățirea imunității: Unele împachetări corporale pot contribui la stimularea sistemului imunitar, datorită proprietăților lor antiinflamatoare și antioxidante.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre impachetari corporale accesati butonul.
DETALII IMPACHETARI CORPORALE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Este important de menționat că rezultatele împachetărilor corporale pot varia în funcție de individ și de tipul de tratament ales. În plus, aceste tratamente pot oferi rezultate temporare, iar pentru obținerea unor rezultate pe termen lung, este recomandată combinarea lor cu un stil de viață sănătos, o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate

Înainte de a alege un tratament de împachetare corporală, este bine să discuți cu specialistul nostru Andreea pentru a determina care este cea mai potrivită metodă în funcție de nevoile și obiectivele tale individuale. De asemenea, este important să ții cont de eventualele contraindicații sau alergii la ingredientele folosite în procesul de împachetare.

În concluzie, împachetările corporale pot oferi o gamă largă de beneficii pentru sănătate și estetică, precum detoxifiere, reducerea celulitei, remodelarea corporală, îmbunătățirea aspectului pielii, relaxare și reducerea stresului, allevierea durerilor musculare și articulare, și stimularea imunității. Pentru a menține și maximiza rezultatele obținute, este esențial să adopți un stil de viață sănătos și să menții o rutină de îngrijire adecvată a pielii.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu XSCULPT​ accesati butonul.
DETALII XSCULPT​

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Xsculpt reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul estetic și să își tonifieze corpul, fără a apela la intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Cu toate acestea, este important să menții un stil de viață sănătos, să faci exerciții fizice regulate și să ai o alimentație echilibrată pentru a menține și maximiza rezultatele obținute prin tratamentele Xsculpt.

În concluzie, Xsculpt este o tehnologie inovatoare de remodelare corporală care oferă o serie de beneficii, precum reducerea grăsimii localizate, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea mușchilor și reducerea celulitei. Cu ajutorul acestui tratament non-invaziv și sigur, poți obține rezultate vizibile și de lungă durată, fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale sau invazive.

SERVICII COMPLETE

XSCULPT

XSCULPT - Tehnologia inovatoare de remodelare corporală și beneficiile sale

Xsculpt este un tratament de remodelare corporală avansat, care utilizează tehnologii inovatoare pentru a aborda problemele estetice ale corpului într-un mod non-invaziv și eficient. Acest tratament folosește combinații de tehnici, cum ar fi criolipoliza, radiofrecvența, cavitatia ultrasonică și stimularea electrică musculară, pentru a îmbunătăți aspectul pielii, a reduce depozitele de grăsime și a tonifia mușchii.

Beneficiile tratamentelor Xsculpt includ:

 • Reducerea grăsimii localizate: Xsculpt ajută la eliminarea grăsimii rezistente și localizate prin criolipoliza, care îngheață și distruge celulele adipoase, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Aceste celule adipoase distruse sunt apoi eliminate în mod natural de organism.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Radiofrecvența și cavitatia ultrasonică folosite în tratamentele Xsculpt stimulează producția de colagen și elastină, oferind pielii un aspect mai ferm, suplu și revitalizat.
 • Tonifierea mușchilor: Stimularea electrică musculară utilizată în Xsculpt ajută la întărirea și tonifierea mușchilor, contribuind la un aspect mai definit al siluetei.
 • Reducerea celulitei: Xsculpt poate ajuta la reducerea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita prin îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea proceselor de drenaj limfatic.
 • Rezultate vizibile și de lungă durată: Tratamentele Xsculpt oferă rezultate vizibile și de lungă durată, fără durere, fără timp de recuperare și fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale.
 • Siguranță și confort: Xsculpt este un tratament non-invaziv și sigur, care poate fi adaptat în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei persoane, oferind rezultate estetice de înaltă calitate într-un mod confortabil și relaxant.
SERVICII COMPLETE

ZIONIC

Zionic - Tehnologia inovatoare de remodelare corporală și beneficiile sale

Zionic este un tratament avansat de remodelare corporală, care utilizează o combinație de tehnologii inovatoare pentru a aborda problemele estetice ale corpului într-un mod non-invaziv și eficient. Acest tratament combină radiofrecvența, vacuumterapia și terapia cu infraroșu pentru a îmbunătăți aspectul pielii, a reduce depozitele de grăsime, a stimula circulația sanguină și a îmbunătăți tonusul muscular.

Beneficiile tratamentelor Zionic includ:

 • Reducerea grăsimii localizate: Zionic ajută la eliminarea grăsimii localizate prin încălzirea și mobilizarea celulelor adipoase, facilitând astfel eliminarea lor din organism.
 • Îmbunătățirea aspectului pielii: Radiofrecvența utilizată în tratamentele Zionic stimulează producția de colagen și elastină, oferind pielii un aspect mai ferm, suplu și revitalizat.
 • Tonifierea mușchilor: Terapia cu infraroșu din cadrul tratamentului Zionic încălzește țesuturile musculare, contribuind la îmbunătățirea tonusului muscular și a aspectului general al siluetei.
 • Reducerea celulitei: Vacuumterapia și radiofrecvența folosite în Zionic pot îmbunătăți aspectul pielii și pot reduce celulita prin stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic.
 • Rezultate vizibile și de lungă durată: Tratamentele Zionic oferă rezultate vizibile și de lungă durată, fără durere, fără timp de recuperare și fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale.
 • Siguranță și confort: Zionic este un tratament non-invaziv și sigur, care poate fi adaptat în funcție de nevoile și obiectivele fiecărei persoane, oferind rezultate estetice de înaltă calitate într-un mod confortabil și relaxant.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre ZIONIC accesati butonul.
DETALII ZIONIC

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Zionic reprezintă o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească aspectul estetic și să își tonifieze corpul, fără a apela la intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Cu toate acestea, este important să menții un stil de viață sănătos, să faci exerciții fizice regulate și să ai o alimentație echilibrată pentru a menține și maximiza rezultatele obținute prin tratamentele Zionic.

Inainte de a alege tratamentul Zionic, este recomandat să consulți un specialist în remodelare corporală pentru a evalua nevoile și obiectivele tale individuale și a stabili un plan de tratament personalizat. De asemenea, este important să iei în considerare eventualele contraindicații sau sensibilități la tehnologiile utilizate în cadrul procedurii.


În concluzie, Zionic este o tehnologie inovatoare de remodelare corporală care oferă o serie de beneficii, precum reducerea grăsimii localizate, îmbunătățirea aspectului pielii, tonifierea mușchilor și reducerea celulitei. Cu ajutorul acestui tratament non-invaziv și sigur, poți obține rezultate vizibile și de lungă durată, fără riscurile asociate cu procedurile chirurgicale sau invazive.

Pentru programari nu ezitati sa ne contactati atat telefonic sau prin adresa de mail office@beyoutifulclinic.ro ori pe pagina de contact prin formularul dedicat.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu MASAJ accesati butonul.
DETALII MASAJ

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Masaj de Relaxare

Masajul de relaxare este o tehnică de masaj care se concentrează pe promovarea relaxării generale și pe alinarea stresului și tensiunii musculare. Beneficiile masajului de relaxare includ:

 • Reducerea stresului și anxietății
 • Îmbunătățirea calității somnului
 • Allevierea durerilor și tensiunii musculare
 • Stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic
 • Îmbunătățirea stării de spirit și promovarea echilibrului emoțional
 • Revigorarea și refacerea energiei corpului

Fiecare dintre aceste tehnici de masaj oferă beneficii specifice care vizează nevoi diferite ale corpului și ale minții.  Indiferent de tipul de masaj pe care îl alegi, este important să ai în vedere că masajul reprezintă doar o parte a unui stil de viață sănătos. Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține beneficiile pe termen lung ale masajului, este esențial să adopți o alimentație echilibrată, să faci exerciții fizice regulate și să-ți acorzi timp pentru relaxare și gestionarea stresului în mod corespunzător.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu MASAJ accesati butonul.
DETALII MASAJ

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT
SERVICII COMPLETE

MASAJ

Masaj cu Bambus, Masaj de Relaxare, Masaj Anticelulitic

 

Cele trei tipuri de masaj oferite de BeyoutifulClinic cu beneficiile lor: Masaj Anticelulitic, Masaj cu Bambus și Masaj de Relaxare

Masajul este o practică terapeutică veche, care implică manipularea manuală a țesuturilor corpului pentru a promova sănătatea și bunăstarea. În cadrul centrului nostru, oferim trei tipuri de servicii de masaj, fiecare cu beneficiile sale specifice: Masaj Anticelulitic, Masaj cu Bambus și Masaj de Relaxare.

Masaj Anticelulitic

Masajul anticelulitic este o tehnică specializată care se concentrează pe reducerea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita. Beneficiile masajului anticelulitic includ:

 • Îmbunătățirea circulației sanguine și a drenajului limfatic, care ajută la eliminarea toxinelor și a excesului de lichid
 • Reducerea depozitelor de grăsime și a celulitei
 • Stimularea producției de colagen și elastină, care îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii
 • Îmbunătățirea aspectului și texturii pielii

Masaj cu Bambus

Masajul cu bambus este o tehnică de masaj care utilizează tije de bambus de diferite dimensiuni și forme pentru a aplica presiune asupra țesuturilor musculare și a zonelor tensionate. Beneficiile masajului cu bambus includ:

 • Allevierea tensiunii și a durerilor musculare
 • Stimularea circulației sanguine și a drenajului limfatic
 • Reducerea stresului și promovarea relaxării
 • Îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulare
 • Echilibrarea energiei și a stării de spirit

Pentru orice informatie necesara, programare si indrumare din partea noastra nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email. Pentru detaliile complete puteti folosi pagina noastra de contact.

SERVICII COMPLETE

TRATAMENT FACIAL OXIGENERA

Tratamentul facial Oxygenera: Ce este și care sunt beneficiile acestui tratament pentru a imbunatatii aspectul si sanatatea pielii

Tratamentul facial Oxygenera, cunoscut și sub numele de OxyGeneo, este un tratament facial inovator care combină exfolierea, infuzia de oxigen și aplicarea de seruri active pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Acest tratament non-invaziv și delicat oferă o serie de beneficii pentru piele și poate fi adaptat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii.

Beneficiile tratamentului facial Oxygenera includ:

 • Exfolierea delicată: Oxygenera îndepărtează celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii, lăsând-o mai netedă, mai luminoasă și mai proaspătă.
 • Infuzia de oxigen: Tratamentul stimulează producerea de oxigen în piele, îmbunătățind circulația sanguină și ajutând la transportul nutrienților și a oxigenului către celulele pielii.
 • Aplicarea de seruri active: Oxygenera utilizează seruri special formulate pentru a aborda problemele specifice ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, hiperpigmentarea, deshidratarea și acneea.
 • Îmbunătățirea aspectului general al pielii: Oxygenera lasă pielea mai strălucitoare, mai fermă și mai suplă, reducând aspectul liniilor fine, a ridurilor și a porilor dilatați.
 • Stimularea producției de colagen: Tratamentul ajută la creșterea producției naturale de colagen a pielii, care poate îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Tratarea unor probleme specifice ale pielii: Oxygenera poate fi personalizat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi acneea, petele solare, cicatricile și alte imperfecțiuni ale pielii.
 • Siguranță și confort: Tratamentul facial Oxygenera este non-invaziv, sigur și confortabil, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele și fără timp de recuperare necesar.
Tratamentul facial Oxygenera este o soluție eficientă și adaptabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Cu toate acestea, este important să consulți un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina dacă Oxygenera este cel mai potrivit tratament pentru tine și pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să abordeze nevoile și obiectivele tale specifice.

În concluzie, tratamentul facial Oxygenera este o soluție eficientă și personalizabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Prin urmarea unui program de tratament adecvat, menținerea unei rutine de îngrijire a pielii și adoptarea unui stil de viață sănătos, poți obține și menține beneficiile acestui tratament inovator pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre OXIGENERA accesati butonul.
DETALII ZIONIC

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține beneficiile tratamentului facial Oxygeno pe termen lung, este recomandat să urmezi următoarele sfaturi:

 • Urmărește un program de tratament recomandat: Deși vei observa îmbunătățiri ale pielii după un singur tratament Oxygeno, este recomandat să urmezi un program de tratament stabilit de specialistul tău în îngrijirea pielii pentru a obține rezultate optime și de lungă durată.
 • Menține o rutină de îngrijire a pielii: Pentru a menține beneficiile tratamentului Oxygeno, este important să continui să ai grijă de pielea ta acasă. Acest lucru include curățarea zilnică, exfolierea regulată și hidratarea pielii, precum și utilizarea de produse de protecție solară și antioxidante pentru a proteja pielea de deteriorarea cauzată de soare și de radicalii liberi.
 • Adoptă un stil de viață sănătos: Pentru a menține o piele sănătoasă și strălucitoare, este esențial să adopți un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate, somn adecvat și gestionarea eficientă a stresului.
 • Consulta-te cu cu specialistul nostru în îngrijirea pielii: Pentru a asigura că tratamentul Oxygeno este încă potrivit pentru nevoile și obiectivele tale, este important să te consulți în mod regulat cu specialistul nostru în îngrijirea pielii. Acesta te va ajuta să-ți ajustezi planul de tratament și să identifici alte soluții sau tehnici care pot fi benefice pentru sănătatea și aspectul pielii tale.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu LAMINARE accesati butonul.
DETALII LAMINARE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT
Înainte și după tratamentul de laminare a genelor și sprâncenelor, urmează acești pași pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate și că menții beneficiile pe termen lung:
 • Consultație pre-tratament: Înainte de a efectua procedura, este esențial să te consulți cu un specialist care să evalueze starea și tipul genelor și sprâncenelor tale, să îți recomande tratamentul potrivit și să îți ofere instrucțiuni de îngrijire pre- și post-tratament.
 • Evitarea produselor și a tratamentelor iritante: Înainte și după laminare, evită utilizarea produselor de îngrijire a pielii și a părului care pot irita sau usca genele și sprâncenele, cum ar fi săpunurile dure, soluțiile de demachiere sau produsele pe bază de alcool.
 • Îngrijire delicată: După tratament, manipulează genele și sprâncenele cu grijă și evită să le perii sau să le atingi în exces. De asemenea, evită să te speli pe față sau să te scufunzi în apă timp de cel puțin 24 de ore după tratament pentru a permite produselor de laminare să se fixeze și să se usuce complet.
 • Hidratare și protecție solară: Hidratează-ți pielea în mod regulat și folosește protecție solară pentru a proteja pielea și părul de deteriorarea cauzată de soare și de factorii de mediu.
SERVICII COMPLETE

LAMINARE GENE & SPRANCENE

Serviciul de laminare a genelor și sprâncenelor: Ce este și care sunt beneficiile acestuia

Laminarea genelor și sprâncenelor este un tratament de înfrumusețare care vizează îmbunătățirea aspectului și sănătății genelor și sprâncenelor. Procesul implică aplicarea unui produs special de lifting și fixare, care lucrează pentru a hrăni și condiționa firele de păr, oferind un aspect mai plin și mai definit al genelor și sprâncenelor. Iată câteva beneficii ale acestui serviciu:
 • Aspect mai plin și mai bogat: Laminarea genelor și sprâncenelor ajută la creșterea volumului și densității firelor de păr, oferind un aspect mai plin și mai bogat. Acest lucru este ideal pentru persoanele cu gene sau sprâncene rare, subțiri sau care au suferit o pierdere a părului.
 • Definire și structură: Laminarea poate crea un aspect mai definit și mai structurat pentru gene și sprâncene, ajutând la evidențierea și accentuarea trăsăturilor faciale. Acest lucru este benefic pentru persoanele care caută să își îmbunătățească forma și conturul sprâncenelor și genelor.
 • Aspect natural: Spre deosebire de extensiile de gene sau microbladingul, laminarea genelor și sprâncenelor oferă un aspect mai natural, deoarece tratează firele de păr existente în loc să adauge păr fals sau să tatueze pigment pe piele.
 • Rezultate de lungă durată: Laminarea genelor și sprâncenelor oferă rezultate care durează în general între 4 și 8 săptămâni, în funcție de creșterea și ciclul de viață al părului. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie de întreținere frecventă sau de vizite costisitoare la salon.
 • Hrănire și condiționare: Produsele utilizate în tratamentul de laminare a genelor și sprâncenelor conțin ingrediente hrănitoare și condiționante, care ajută la întărirea și protejarea firelor de păr de deteriorare și rupere.
 • Procedură sigură și non-invazivă: Laminarea genelor și sprâncenelor este un tratament non-invaziv și sigur, potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și de păr. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să discuți cu un specialist înainte de a efectua tratamentul pentru a te asigura că este potrivit pentru nevoile și obiectivele tale individuale.
SERVICII COMPLETE

TRATAMENT FACIAL MEZOTARAPIE

Mezoterapie facială: Ce este și care sunt beneficiile acesteia

Mezoterapie facială este un tratament minim invaziv și nedureros de îngrijire a pielii, care utilizează microinjecții cu vitamine, enzime, acizi nucleici și alte substanțe naturale pentru a oferi o serie de beneficii pentru sănătatea și aspectul pielii. Acest tratament este utilizat pe scară largă pentru a aborda o serie de probleme ale pielii și pentru a promova o piele mai sănătoasă și mai tânără. Iată câteva beneficii ale mezoterapiei faciale:

 • Hidratare și elasticitate: Mezoterapia facială furnizează hidratare profundă pielii, îmbunătățindu-i elasticitatea și aspectul. Acest lucru ajută la prevenirea uscăciunii și a ridurilor și la menținerea unui aspect tânăr și proaspăt al pielii.
 • Stimularea colagenului și elastinei: Injecțiile cu substanțe nutritive ajută la stimularea producției de colagen și elastină, proteine esențiale pentru menținerea sănătății și structurii pielii. Acest lucru duce la o piele mai fermă și mai suplă și la reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine.
 • Îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii: Mezoterapia facială ajută la îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii, reducând aspectul cicatricilor, a petelor pigmentare și a altor imperfecțiuni ale pielii.
 • Reducerea inflamației și a roșeții: Tratamentul poate ajuta la reducerea inflamației și a roșeții cauzate de acnee, rozacee și alte afecțiuni ale pielii, promovând o piele mai clară și mai uniformă.
 • Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii: Prin furnizarea de nutrienți esențiali și prin stimularea proceselor naturale de regenerare a pielii, mezoterapia facială poate ajuta la prevenirea semnelor premature de îmbătrânire și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii pe termen lung.
 • Tratament personalizat: Mezoterapia facială poate fi personalizată pentru a aborda nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane. Specialistul va selecta amestecul potrivit de substanțe nutritive și va adapta tratamentul în funcție de tipul de piele, de problemele specifice ale pielii și de rezultatele dorite.
 • Procedură minim invazivă și nedureroasă: Mezoterapia facială este o procedură minim invazivă, nedureroasă și cu un timp scurt de recuperare. De obicei, nu este nevoie de anestezie locală, iar pacienții pot reveni la activitățile lor zilnice imediat după tratament. Cu toate acestea, este posibil să apară unele roșeață și umflătură temporară în zonele tratate, care ar trebui să dispară în câteva zile.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre MEZOTERAPIE accesati butonul.
DETALII MEZOTERAPIE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Cateva sfaturi cu privire la mentinerea de dupa efectuarii tratamentulul de Mezoterapie

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la mezoterapia facială și pentru a menține beneficiile pe termen lung, este important să urmezi recomandările specialistului tău în îngrijirea pielii și să te angajezi într-o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii acasă. Acest lucru poate include:

 • Curățarea, tonifierea și hidratarea regulată a pielii cu produse de calitate și potrivite pentru tipul tău de piele;
 • Protecția pielii de soare și de factorii de mediu dăunători, folosind o protecție solară cu spectru larg și evitând expunerea prelungită la soare;
 • Măsurarea aportului de vitamine, minerale și antioxidanți prin alimentație și suplimente, pentru a susține sănătatea pielii de la nivel celular;
 • Evitarea fumatului, a consumului excesiv de alcool și a altor comportamente care pot deteriora pielea și accelera procesul de îmbătrânire.

În funcție de nevoile și obiectivele tale, specialistul tău în îngrijirea pielii poate recomanda și alte tratamente complementare, cum ar fi peelinguri chimice, microdermabraziune, terapie cu laser sau radiofrecvență, pentru a îmbunătăți și mai mult aspectul și sănătatea pielii tale.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu LAMINARE accesati butonul.
DETALII LAMINARE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Facelift Pro este un tratament nechirurgical și minim invaziv care vizează întinerirea și revitalizarea feței prin stimularea proceselor naturale de regenerare a pielii și prin îmbunătățirea conturului facial. Procedura poate implica mai multe tehnici și metode de tratament, precum radiofrecvența, ultrasunetele, injectabile și terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP). Iată câteva beneficii ale procedurii Facelift Pro:

 • Întinderea și întărirea pielii: Facelift Pro stimulează producția de colagen și elastină, proteine esențiale pentru menținerea sănătății și structurii pielii. Acest lucru ajută la întinderea și întărirea pielii, reducând aspectul ridurilor și liniilor fine.
 • Îmbunătățirea conturului facial: Procedura ajută la îmbunătățirea conturului facial prin stimularea creșterii celulare și prin îmbunătățirea tonusului și fermității pielii. Acest lucru duce la un aspect mai sculptat și definit al feței, cu pomeți mai înalți și o linie a maxilarului mai accentuată.
 • Reîntinerire și revitalizare: Facelift Pro promovează circulația sângelui și oxigenarea țesuturilor, îmbunătățind astfel aspectul general și vitalitatea pielii. Acest lucru se traduce printr-o piele mai luminoasă, mai proaspătă și mai sănătoasă.
 • Procedură minim invazivă și nedureroasă: Spre deosebire de liftingul facial tradițional, Facelift Pro nu implică incizii, suturi sau un timp îndelungat de recuperare. Procedura este minim invazivă și nedureroasă, permițând pacienților să se întoarcă la activitățile lor zilnice imediat după tratament.
 • Rezultate naturale și de durată: Facelift Pro oferă rezultate naturale și de durată, fără riscul de supra-corecție sau de modificări nedorite ale aspectului feței. Rezultatele tratamentului pot dura de la câteva luni până la câțiva ani, în funcție de tehnica folosită și de nevoile individuale ale pacientului.
SERVICII COMPLETE

FACELIFT PRO

Facelift Pro: Ce este și care sunt beneficiile acestuia

 • Tratament personalizat: Procedura Facelift Pro poate fi personalizată pentru a aborda nevoile și obiectivele individuale ale fiecărei persoane. Specialistul va selecta metoda și tehnica potrivită de tratament în funcție de tipul de piele, de problemele specifice ale pielii și de rezultatele dorite.
 • Compatibilitate cu alte tratamente estetice: Facelift Pro poate fi combinat cu alte tratamente estetice, cum ar fi injectabilele dermice, peelingurile chimice, terapia cu laser sau microdermabraziunea, pentru a obține rezultate și mai impresionante și pentru a aborda o gamă mai largă de probleme ale pielii.

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la procedura Facelift Pro și pentru a menține beneficiile pe termen lung, este important să urmezi recomandările specialistului tău în îngrijirea pielii și să te angajezi într-o rutină sănătoasă de îngrijire a pielii acasă.

Acest lucru poate include:

 • Curățarea, tonifierea și hidratarea regulată a pielii cu produse de calitate și potrivite pentru tipul tău de piele;
 • Protecția pielii de soare și de factorii de mediu dăunători, folosind o protecție solară cu spectru larg și evitând expunerea prelungită la soare;
 • Măsurarea aportului de vitamine, minerale și antioxidanți prin alimentație și suplimente, pentru a susține sănătatea pielii de la nivel celular;
 • Evitarea fumatului, a consumului excesiv de alcool și a altor comportamente care pot deteriora pielea și accelera procesul de îmbătrânire.

Înainte de a opta pentru procedura Facelift Pro, este important să consulți specialistul nostru în estetică și să discuți despre obiectivele tale, așteptările și orice posibile contraindicații sau riscuri asociate cu tratamentul. Acesta te va ajuta să alegi cel mai potrivit tratament pentru nevoile și obiectivele tale individuale și să obții cele mai bune rezultate posibile.

SERVICII COMPLETE

EPILARE DEFEINITIVA

Epilare definitiva cu laser dioda Eneka PRO

Epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO este o metodă avansată și eficientă pentru a elimina părul nedorit de pe corp și față, oferind rezultate de lungă durată și o piele netedă. Eneka PRO folosește tehnologia laser dioda, care emite o lumină concentrată care penetrează foliculul pilos, distrugând astfel rădăcina părului și prevenind creșterea ulterioară.

Iată câteva beneficii ale epilării definitive cu laser dioda Eneka PRO:

Rezultate durabile: Epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO oferă rezultate de lungă durată, reducând semnificativ necesitatea epilării repetate și a altor metode temporare de îndepărtare a părului.

Precizie: Laserul dioda Eneka PRO este foarte precis, permițând îndepărtarea părului nedorit de pe zonele sensibile sau greu accesibile, cum ar fi zona bikini, axilă sau față, într-un mod controlat și sigur.

Rapiditate: Procedura de epilare definitivă cu laser dioda Eneka PRO este rapidă, datorită vitezei mari de repetiție și a suprafeței mari de tratament pe care o poate acoperi laserul. O ședință de tratament durează, în general, între 15 și 60 de minute, în funcție de dimensiunea zonei tratate.

Confort: Spre deosebire de alte metode de îndepărtare a părului, precum ceara sau epilatoarele electrice, epilarea cu laser dioda Eneka PRO este mai puțin dureroasă și mai confortabilă, cu un disconfort minim în timpul tratamentului.

Tratament sigur și eficient: Tehnologia laser dioda Eneka PRO este sigură și eficientă pentru majoritatea tipurilor de piele și culorilor de păr. Cu toate acestea, este recomandat să consulți un specialist înainte de a începe tratamentul, pentru a determina dacă acesta este potrivit pentru tine.

Timp redus de recuperare: După o ședință de epilare definitivă cu laser dioda Eneka PRO, pacienții se pot întoarce imediat la activitățile lor zilnice, fără a necesita timp de recuperare.

Îmbunătățirea aspectului pielii: Pe lângă îndepărtarea părului, epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO poate reduce, de asemenea, iritațiile și inflamațiile cauzate de metodele tradiționale de epilare, lăsând pielea netedă și sănătoasă.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu EPILARE DEFINITIVA accesati butonul.
DETALII EPILARE DEFINITIVA

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

Pentru a obține cele mai bune rezultate cu epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO, este important să urmezi un plan de tratament recomandat de specialistul tău. În general, sunt necesare între 6 și 10 ședințe, programate la intervale de 4-6 săptămâni, pentru a trata foliculii piloși în diferite etape ale ciclului lor de creștere. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de piele, culoarea părului și zona tratată.

După finalizarea tratamentului, este posibil să fie necesare ședințe de întreținere ocazionale pentru a menține rezultatele obținute. De asemenea, este important să ai grijă de pielea ta între ședințele de epilare, protejând-o de soare și hidratând-o în mod corespunzător.

Înainte de a alege epilarea definitivă cu laser dioda Eneka PRO, este esențial să consulți un specialist în îndepărtarea părului pentru a evalua nevoile și așteptările tale și pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament.