SERVICII COMPLETE

TRATAMENT FACIAL OXIGENERA

Tratamentul facial Oxygenera: Ce este și care sunt beneficiile acestui tratament pentru a imbunatatii aspectul si sanatatea pielii

Tratamentul facial Oxygenera, cunoscut și sub numele de OxyGeneo, este un tratament facial inovator care combină exfolierea, infuzia de oxigen și aplicarea de seruri active pentru a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Acest tratament non-invaziv și delicat oferă o serie de beneficii pentru piele și poate fi adaptat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii.

Beneficiile tratamentului facial Oxygenera includ:

 • Exfolierea delicată: Oxygenera îndepărtează celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii, lăsând-o mai netedă, mai luminoasă și mai proaspătă.
 • Infuzia de oxigen: Tratamentul stimulează producerea de oxigen în piele, îmbunătățind circulația sanguină și ajutând la transportul nutrienților și a oxigenului către celulele pielii.
 • Aplicarea de seruri active: Oxygenera utilizează seruri special formulate pentru a aborda problemele specifice ale pielii, cum ar fi îmbătrânirea, hiperpigmentarea, deshidratarea și acneea.
 • Îmbunătățirea aspectului general al pielii: Oxygenera lasă pielea mai strălucitoare, mai fermă și mai suplă, reducând aspectul liniilor fine, a ridurilor și a porilor dilatați.
 • Stimularea producției de colagen: Tratamentul ajută la creșterea producției naturale de colagen a pielii, care poate îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Tratarea unor probleme specifice ale pielii: Oxygenera poate fi personalizat pentru a trata o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi acneea, petele solare, cicatricile și alte imperfecțiuni ale pielii.
 • Siguranță și confort: Tratamentul facial Oxygenera este non-invaziv, sigur și confortabil, fiind potrivit pentru toate tipurile de piele și fără timp de recuperare necesar.
Tratamentul facial Oxygenera este o soluție eficientă și adaptabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Cu toate acestea, este important să consulți un specialist în îngrijirea pielii pentru a determina dacă Oxygenera este cel mai potrivit tratament pentru tine și pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să abordeze nevoile și obiectivele tale specifice.

În concluzie, tratamentul facial Oxygenera este o soluție eficientă și personalizabilă pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii. Prin urmarea unui program de tratament adecvat, menținerea unei rutine de îngrijire a pielii și adoptarea unui stil de viață sănătos, poți obține și menține beneficiile acestui tratament inovator pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă.

Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite despre OXIGENERA accesati butonul.
DETALII ZIONIC

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a menține beneficiile tratamentului facial Oxygeno pe termen lung, este recomandat să urmezi următoarele sfaturi:

 • Urmărește un program de tratament recomandat: Deși vei observa îmbunătățiri ale pielii după un singur tratament Oxygeno, este recomandat să urmezi un program de tratament stabilit de specialistul tău în îngrijirea pielii pentru a obține rezultate optime și de lungă durată.
 • Menține o rutină de îngrijire a pielii: Pentru a menține beneficiile tratamentului Oxygeno, este important să continui să ai grijă de pielea ta acasă. Acest lucru include curățarea zilnică, exfolierea regulată și hidratarea pielii, precum și utilizarea de produse de protecție solară și antioxidante pentru a proteja pielea de deteriorarea cauzată de soare și de radicalii liberi.
 • Adoptă un stil de viață sănătos: Pentru a menține o piele sănătoasă și strălucitoare, este esențial să adopți un stil de viață sănătos, care include o alimentație echilibrată, exerciții fizice regulate, somn adecvat și gestionarea eficientă a stresului.
 • Consulta-te cu cu specialistul nostru în îngrijirea pielii: Pentru a asigura că tratamentul Oxygeno este încă potrivit pentru nevoile și obiectivele tale, este important să te consulți în mod regulat cu specialistul nostru în îngrijirea pielii. Acesta te va ajuta să-ți ajustezi planul de tratament și să identifici alte soluții sau tehnici care pot fi benefice pentru sănătatea și aspectul pielii tale.

5 tehnologii de ultima generatie non-invazive

 • Oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%;
 • Inlocuieste tratamentele faciale clasice;
 • Toate tehnologiile se pot mixa in cadrul unui singur tratament facial sau tratamentele individuale;
 • Tratamente personalizate;
 • Touch screen si un soft usor de utilizat;
 • Varietate mare de tratamente;
 • Personalizarea sedintei de tratament in functie de problema tratata;
 • Tehnologie, soft si protocol alcatuit, testat si aprobat Beauty One.

Cum se desfasoara tratamentul cu OXYGENERA?

Inglobeaza 5 TEHNOLOGII REVOLUTIONARE care pot fi mixate in cadrul unui tratament facial sau pot fi folosite individual pentru probleme specifice ale tenului.

 • Microdermabraziunea cu particule de diamant – exfoliaza pielea in profunzime sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara, faciliteaza extractia punctelor negre si imbunatateste starea generala a pielii.
 • Oxigen Hiperbaric – oxigenul de puritate 98%, sub presiune, este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii. Datorita oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare este stimulata circulatia sangvina, regenerarea celulara iar pielea este hidratata in profunzime prin stimularea productiei de colagen si elastina.
 • Mezoterapia virtuala – penetreaza in profunzime principiile active, creste semnificativ permeabilitatea pielii atat pentru substante ionice cat si pentru substante nonionice (chiar si pentru macromolecule) si  actioneaza asupra structurilor lipidice determinand deschiderea unor canalicule transmembranare. Dispune de 2 capete de tratament – mezoterapie perioculara si mezoterapie faciala.
 • Radiofrecventa multipolara – sporeste circulatia sangvina si productia de colagen, oferind pielii un efect de lifting. Dispune de un sistem de racire ce mentine epiderma la o temperature normala, chiar daca stratul dermic este incalzit (45-60oC).
 • Phooton Oxygen Mask cu Soft Laser – o masca cu lumina laser si oxigen hiperbaric care imbunnatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului celular. Accelereaza circulatia sangvina, reda tonusul si elasticitatea pielii, are un puternic efect anti-age reparand pielea in profunzime.
 • Lifting facial – radiofrecventa trateaza tesuturile intr-un mod precis, sporind circulatia sangvina si productia de colagen. Pentru ca temperatura dermului poate ajunge pana la 65 grade C, in timpul tratamentului, obtinem un efect de lifting instant, fermitate crescuta si imbunatatirea texturii pielii.
 • Masca faciala – Oxygen Mask IR Soft Laser  care imbunatateste activitatea celulara actionand asupra pielii pentru a secreta un numar mare de proteine de colagen. Reda tonusul si elasticitatea pielii, imbunatateste aspectul pielii terne si cu problem de pigmentare.