Vezi Preturi

Pentru informatii suplimentare cu privire la serviciile oferite cu LAMINARE accesati butonul.
DETALII LAMINARE

Ai intrebari?

Foloseste butonul de mai jos pentru a vedea datele de contact
CONTACT
Înainte și după tratamentul de laminare a genelor și sprâncenelor, urmează acești pași pentru a te asigura că obții cele mai bune rezultate și că menții beneficiile pe termen lung:
  • Consultație pre-tratament: Înainte de a efectua procedura, este esențial să te consulți cu un specialist care să evalueze starea și tipul genelor și sprâncenelor tale, să îți recomande tratamentul potrivit și să îți ofere instrucțiuni de îngrijire pre- și post-tratament.
  • Evitarea produselor și a tratamentelor iritante: Înainte și după laminare, evită utilizarea produselor de îngrijire a pielii și a părului care pot irita sau usca genele și sprâncenele, cum ar fi săpunurile dure, soluțiile de demachiere sau produsele pe bază de alcool.
  • Îngrijire delicată: După tratament, manipulează genele și sprâncenele cu grijă și evită să le perii sau să le atingi în exces. De asemenea, evită să te speli pe față sau să te scufunzi în apă timp de cel puțin 24 de ore după tratament pentru a permite produselor de laminare să se fixeze și să se usuce complet.
  • Hidratare și protecție solară: Hidratează-ți pielea în mod regulat și folosește protecție solară pentru a proteja pielea și părul de deteriorarea cauzată de soare și de factorii de mediu.
SERVICII COMPLETE

LAMINARE GENE & SPRANCENE

Serviciul de laminare a genelor și sprâncenelor: Ce este și care sunt beneficiile acestuia

Laminarea genelor și sprâncenelor este un tratament de înfrumusețare care vizează îmbunătățirea aspectului și sănătății genelor și sprâncenelor. Procesul implică aplicarea unui produs special de lifting și fixare, care lucrează pentru a hrăni și condiționa firele de păr, oferind un aspect mai plin și mai definit al genelor și sprâncenelor. Iată câteva beneficii ale acestui serviciu:
  • Aspect mai plin și mai bogat: Laminarea genelor și sprâncenelor ajută la creșterea volumului și densității firelor de păr, oferind un aspect mai plin și mai bogat. Acest lucru este ideal pentru persoanele cu gene sau sprâncene rare, subțiri sau care au suferit o pierdere a părului.
  • Definire și structură: Laminarea poate crea un aspect mai definit și mai structurat pentru gene și sprâncene, ajutând la evidențierea și accentuarea trăsăturilor faciale. Acest lucru este benefic pentru persoanele care caută să își îmbunătățească forma și conturul sprâncenelor și genelor.
  • Aspect natural: Spre deosebire de extensiile de gene sau microbladingul, laminarea genelor și sprâncenelor oferă un aspect mai natural, deoarece tratează firele de păr existente în loc să adauge păr fals sau să tatueze pigment pe piele.
  • Rezultate de lungă durată: Laminarea genelor și sprâncenelor oferă rezultate care durează în general între 4 și 8 săptămâni, în funcție de creșterea și ciclul de viață al părului. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie de întreținere frecventă sau de vizite costisitoare la salon.
  • Hrănire și condiționare: Produsele utilizate în tratamentul de laminare a genelor și sprâncenelor conțin ingrediente hrănitoare și condiționante, care ajută la întărirea și protejarea firelor de păr de deteriorare și rupere.
  • Procedură sigură și non-invazivă: Laminarea genelor și sprâncenelor este un tratament non-invaziv și sigur, potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și de păr. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să discuți cu un specialist înainte de a efectua tratamentul pentru a te asigura că este potrivit pentru nevoile și obiectivele tale individuale.

Laminarea genelor si sprancenelor este o procedura non-invaziva ce a prins o popularitate incredibila in ultimul timp in randul doamnelor. Aceasta procedura urmareste obtinerea unor gene lungi, curbate pentru o perioada de 3 pana la 8 saptamani. Laminarea genelor este o alternativa mai la indemana decat aplicarea extensiilor de gene. Persoanele care apeleaza la laminarea genelor isi doresc un aspect mai natural decat cel obtinut prin aplicarea extensiilor de gene. De asemenea, tehnica laminarii genelor nu este deloc daunatoare nici genelor, nici sprancenelor.

    Vopsirea si laminarea sprancenelor fac parte din ritualul de ingrijire a sanatatii si intretinere a unei directii corecte de crestere a sprancenelor invidiate de toata lumea.

    Da, aceste servicii se pot realiza in siguranta fara sa risti pierderea sau degradarea firelor de par din spranceana!

    Laminarea sprancenelor este o metoda de tratament care ordoneaza firele de par in directia dorita si le disciplineaza, pentru ca tu sa beneficienzi de un aspect ingrijit. Dupa ce firele sunt fixate ele sunt tratate cu uleiuri esentiale si vitaminizate pentru a nu suferi din cauza procesarii, ba chiar se bucura de un plus de stralucire si de sanatate!

    Laminarea se poate face atat pe sprancenele naturale, cat si pe sprancenele micropigmentate.

    Laminarea sprancenelor este realizata in clinica Beyoutiful Clinic cu produsele Elleebana, unele dintre cele mai iubite sisteme de laminare din lume, produse in Australia.

    Elleebana este singurul sistem din lume care are la baza un chimist cosmetic care a exclus TGA si bromatul de sodiu din substantele cu care se tratateaza firul de par in timpul laminarii, si care sunt agresive, il usuca si ii rup legaturile de keratina.

    Atentie, nu toate produsele de laminare a sprancenelor sunt prietenoase cu firul de par.

Laminarea gene și sprâncene este o procedură de înfrumusețare inovatoare care oferă volum, definire și formă sprâncenelor și genelor, fără a fi nevoie de extensii sau produse de machiaj. Procesul implică aplicarea unor soluții speciale pe gene și sprâncene, care le hrănesc și le întăresc, oferind un aspect mai plin și mai definit. Rezultatele sunt impresionante și naturale, cu un efect de lifting și îngrijire completă a zonei ochilor.

Laminarea gene și sprâncene este potrivită pentru toate tipurile de gene și sprâncene și este o alternativă excelentă la tratamentele mai invazive sau temporare.

laminare gene